Keptuvėje ištirpdome sviestą ir sudedame smulkiai supjaustytas virtas bulves. Iš bulvių suformuojame blyną, pabarstome druska ir pipirais. Kepame maždaug 5-7 minutes, tuomet apverčiame. Kai abi pusės paskrusta, ant viršaus užtarkuojame sūrį ir palaukiame kol jis gražiai išsilydo. Viskas. Dar galima į blyną įpjaustyti rūkytos šoninės, svogūnų ar plakto kiaušinio.
Autorius: Gedas
INGREDIENTAI:
300 gramų bulvių (virtos)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
50 gramų pieno
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje ištirpdome sviestą ir sudedame smulkiai supjaustytas virtas bulves. Iš bulvių suformuojame blyną, pabarstome druska ir pipirais. Kepame maždaug 5-7 minutes, tuomet apverčiame. Kai abi pusės paskrusta, ant viršaus užtarkuojame sūrį ir palaukiame kol jis gražiai išsilydo. Viskas. Dar galima į blyną įpjaustyti rūkytos šoninės, svogūnų ar plakto kiaušinio.