1. Sumaišykite miltus, kakavą, kepimo sodą ir 1 arb. šaukšt. druskos. 2. Išplakite augalinį aliejų ir cukrų iki purumo. Įmuškite kiaušinius, įdekite vanilės ekstraktą ir vėl išplakite. 3. Į gautą kremą palengva maišydami suberkite miltų mišinį ir pasukas. 4. Gautą masę supilkite į dvi apvalias skardas. 5. Biskvitus kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 175o C 35 – 40 min. arba iki tada, kai iš biskvito ištrauktas dantų krapštukas bus sausas. Biskvitams iškepus leiskite jiems atvėsti orkaitėje. 6. Atvėsusius biskvitus perpjaukite horizontaliai taip gaudami 4 biskvitus. Juos apšlakstykite 1/2 stikl. vyšnių brendžio. 7. Vidutiniame bliūde išplakite sviestą iki purumo. Įdėkite cukraus pudros, žiupsnį druskos, kavos ir gerai išplakite. Jei masė per daug tiršta galite įdėti kelis šaukštelius vyšnių sulčių arba pieno. 8. Paimkite pirmąjį biskvitą ir ant jo užtepkite 1/3 gauto kremo ir 1/3 turimų konservuotų vyšnių. Pakartokite tai su dviem likusiais sluoksniais. 9. Atskirame bliūde išplakite grietinėlę iki purumo. Įdėkite 1/2 arb.šaukšt. vanilės ekstrakto ir 1 sriub. šaukšt. vyšnių brendžio. Gauta mase aptepti tortą ir apibarstyti smulkintu šokoladu. 10. Tortą įdekite į šaldytuvą ir palikite per naktį.
1. Sumaišykite miltus, kakavą, kepimo sodą ir 1 arb. šaukšt. druskos. 2. Išplakite augalinį aliejų ir cukrų iki purumo. Įmuškite kiaušinius, įdekite vanilės ekstraktą ir vėl išplakite. 3. Į gautą kremą palengva maišydami suberkite miltų mišinį ir pasukas. 4. Gautą masę supilkite į dvi apvalias skardas. 5. Biskvitus kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 175o C 35 – 40 min. arba iki tada, kai iš biskvito ištrauktas dantų krapštukas bus sausas. Biskvitams iškepus leiskite jiems atvėsti orkaitėje. 6. Atvėsusius biskvitus perpjaukite horizontaliai taip gaudami 4 biskvitus. Juos apšlakstykite 1/2 stikl. vyšnių brendžio. 7. Vidutiniame bliūde išplakite sviestą iki purumo. Įdėkite cukraus pudros, žiupsnį druskos, kavos ir gerai išplakite. Jei masė per daug tiršta galite įdėti kelis šaukštelius vyšnių sulčių arba pieno. 8. Paimkite pirmąjį biskvitą ir ant jo užtepkite 1/3 gauto kremo ir 1/3 turimų konservuotų vyšnių. Pakartokite tai su dviem likusiais sluoksniais. 9. Atskirame bliūde išplakite grietinėlę iki purumo. Įdėkite 1/2 arb.šaukšt. vanilės ekstrakto ir 1 sriub. šaukšt. vyšnių brendžio. Gauta mase aptepti tortą ir apibarstyti smulkintu šokoladu. 10. Tortą įdekite į šaldytuvą ir palikite per naktį.