• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų margarino (ar sviestas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 300 gramų dešrelių (pieniškos)
  • 500 mililitrų aliejaus (kepimui)
  • 2 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną sutarkuoti. Į dubenį suberti margariną, įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Supilti miltus ir minkyti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti juostelėmis. Dešreles perpjauti vertikaliai į 4 dalis, apvynioti su tešlos juostelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje.

Autorius: justelez

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų margarino (ar sviestas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 300 gramų dešrelių (pieniškos)
  • 500 mililitrų aliejaus (kepimui)
  • 2 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną sutarkuoti. Į dubenį suberti margariną, įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Supilti miltus ir minkyti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti juostelėmis. Dešreles perpjauti vertikaliai į 4 dalis, apvynioti su tešlos juostelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje.

Autorius: justelez

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų