Margariną sutarkuoti. Į dubenį suberti margariną, įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Supilti miltus ir minkyti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti juostelėmis. Dešreles perpjauti vertikaliai į 4 dalis, apvynioti su tešlos juostelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
250 gramų margarino (ar sviestas)
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
300 gramų dešrelių (pieniškos)
500 mililitrų aliejaus (kepimui)
2 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną sutarkuoti. Į dubenį suberti margariną, įmušti kiaušinį, sudėti grietinę ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Supilti miltus ir minkyti. Iškočioti tešlą ir supjaustyti juostelėmis. Dešreles perpjauti vertikaliai į 4 dalis, apvynioti su tešlos juostelėmis ir kepti įkaitintame aliejuje.