• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 6 vienetai morkų
  • 1/4 stiklinės petražolių (šviežios, smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų špinatų (nuplauti, nusausinti ir susmulkinti)
  • 1 kilogramas jaučio kumpio
  • 2 stiklinės vandens (šaltas)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
  • 3 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos kumpį padalinkite į du didelius kepsnius, paplakite plaktuku ir įtrinkite vyno acto, česnakų bei čiobrelių mišiniu.
    Taip įtrintus kepsniu palikite maždaug 6 val. arba net per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
    Išmarinuotus kepsnius ištieskite ant stalo, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite ant jų špinatus, nuskustas morkas, žiedais supjaustytus svogūnus, petražoles.
    Tuomet kepsnius suvyniokite į ritinius ir apriškite virvele, kad kepant nepasileistų.
    Suvyniotus kepsnius dėkite įkepimo indą, užpilkite sultinius, vandeniu ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus kepsnius išimkite iš kepimo indo, nuvarvinkite skystį, nuvyniokite virvelę ir supjaustę riekelėmis patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 6 vienetai morkų
  • 1/4 stiklinės petražolių (šviežios, smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 200 gramų špinatų (nuplauti, nusausinti ir susmulkinti)
  • 1 kilogramas jaučio kumpio
  • 2 stiklinės vandens (šaltas)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
  • 3 stiklinės sultinio (jautienos)
  • 0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos kumpį padalinkite į du didelius kepsnius, paplakite plaktuku ir įtrinkite vyno acto, česnakų bei čiobrelių mišiniu.
    Taip įtrintus kepsniu palikite maždaug 6 val. arba net per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
    Išmarinuotus kepsnius ištieskite ant stalo, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite ant jų špinatus, nuskustas morkas, žiedais supjaustytus svogūnus, petražoles.
    Tuomet kepsnius suvyniokite į ritinius ir apriškite virvele, kad kepant nepasileistų.
    Suvyniotus kepsnius dėkite įkepimo indą, užpilkite sultinius, vandeniu ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus kepsnius išimkite iš kepimo indo, nuvarvinkite skystį, nuvyniokite virvelę ir supjaustę riekelėmis patiekite su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Paulina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų