REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių
- 6 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 400 gramų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinam orkaitę iki 220'C, nupjaunam pomidorų viršūnes ir išemam minkštimą, pabarstom į vidų pipirų, minkštimą ir visus kitus ingredientus pasmulkinam, sumaišom, farširuojam pomidorus, sudedam į skardą, įpilam aliejų ir kepam apie 20 min.
Labai skanu ir gražu kaip garnyrą pateikti baltą skrudintą duoną ir salotas :)
INGREDIENTAI:
- 1 valgomasis šaukštas bazilikų
- 2 česnakų
- 1 valgomasis šaukštas petražolių
- 6 vienetai pomidorų pastos
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- 400 gramų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinam orkaitę iki 220'C, nupjaunam pomidorų viršūnes ir išemam minkštimą, pabarstom į vidų pipirų, minkštimą ir visus kitus ingredientus pasmulkinam, sumaišom, farširuojam pomidorus, sudedam į skardą, įpilam aliejų ir kepam apie 20 min.
Labai skanu ir gražu kaip garnyrą pateikti baltą skrudintą duoną ir salotas :)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą