• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų
  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 400 gramų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinam orkaitę iki 220'C, nupjaunam pomidorų viršūnes ir išemam minkštimą, pabarstom į vidų pipirų, minkštimą ir visus kitus ingredientus pasmulkinam, sumaišom, farširuojam pomidorus, sudedam į skardą, įpilam aliejų ir kepam apie 20 min.

    Labai skanu ir gražu kaip garnyrą pateikti baltą skrudintą duoną ir salotas :)

Autorius: Tatjana

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas bazilikų
  • 2 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas petražolių
  • 6 vienetai pomidorų pastos
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 6 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
  • 400 gramų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinam orkaitę iki 220'C, nupjaunam pomidorų viršūnes ir išemam minkštimą, pabarstom į vidų pipirų, minkštimą ir visus kitus ingredientus pasmulkinam, sumaišom, farširuojam pomidorus, sudedam į skardą, įpilam aliejų ir kepam apie 20 min.

    Labai skanu ir gražu kaip garnyrą pateikti baltą skrudintą duoną ir salotas :)

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų