Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka ir sumaišyti su minkštu sviestu. Tada suberti miltus, žiupsnelį druskos, maltos paprikos. Viską gerai išmaišyti. Iš tešlos suformuoti pailgą volelį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 min. Atšaldytą volelį supjaustyti 2 mm rutuliukais ir sudėti juos į skardą, padengtą kepimo popieriumi. Sausainėlius apibarstyti paprika, kmynais. Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Sausainėlius geriausia laikyti dėžutėje, žinoma, jei liks.
Sūrį sutarkuoti su smulkia tarka ir sumaišyti su minkštu sviestu. Tada suberti miltus, žiupsnelį druskos, maltos paprikos. Viską gerai išmaišyti. Iš tešlos suformuoti pailgą volelį, suvynioti jį į plėvelę ir padėti į šaldytuvą 30 min. Atšaldytą volelį supjaustyti 2 mm rutuliukais ir sudėti juos į skardą, padengtą kepimo popieriumi. Sausainėlius apibarstyti paprika, kmynais. Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Sausainėlius geriausia laikyti dėžutėje, žinoma, jei liks.