INGREDIENTAI:
- 0.5 gramo garstyčių (milteliai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- 50 gramų jogurto
- 100 gramų pieno (arba kietasis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas padažo (saldžiarūgštis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 - 200 °C temperatūros.
Sumaišykite miltus , mieles , kepimo miltelius, druską, garstyčių miltelius.
Atskirame dubenyje sumaišykite sūrį, aliejų, jogurtą , pieną, kiaušinį ir padažą.
Tada sumaišykite miltų ir sūrio mases.
Sudėkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 20 - 25 minutes..
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
- 0.5 gramo garstyčių (milteliai)
- 1 vienetas kiaušinių
- 250 gramų kvietinių miltų
- 125 mililitrai pieno
- 50 gramų jogurto
- 100 gramų pieno (arba kietasis)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 6 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis mielių (sausos)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 valgomasis šaukštas padažo (saldžiarūgštis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 180 - 200 °C temperatūros.
Sumaišykite miltus , mieles , kepimo miltelius, druską, garstyčių miltelius.
Atskirame dubenyje sumaišykite sūrį, aliejų, jogurtą , pieną, kiaušinį ir padažą.
Tada sumaišykite miltų ir sūrio mases.
Sudėkite tešlą į keksiukų formeles ir kepkite 20 - 25 minutes..
Autorius: Miglė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI