• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų prancūziškas batonas
  • 6 riekės batono
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek serbentų (raudoni ir/ar balti (arba spanguolės))
  • šiek tiek lašišų (ZIGMO šaltai rūkyta)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų prancūziškas batonas
  • 6 riekės batono
  • 30 gramų sviesto
  • šiek tiek svogūnų laiškų
  • šiek tiek serbentų (raudoni ir/ar balti (arba spanguolės))
  • šiek tiek lašišų (ZIGMO šaltai rūkyta)

Paruošimo laikas: Apie 20 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Batono riekeles aptepti sviestu. Svogūno laiškus supjaustyti labai smulkiai, gausiai užberti ant batono, lašišos atraižas supjaustyti juostelėmis , susukti žiedeliais, sudėti ant svogūnų. Papuošti raudonų ir baltų serbentų uogomis arba spanguolėmis.

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų