Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuti 30 min. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie 2 min. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kol apsilydys mocarela. Skanaus.
Autorius: Sandrius
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
400 gramų lašišų
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (Žuvies)
2 vienetai mocarelos sūrio (rutuliukai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuti 30 min. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie 2 min. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kol apsilydys mocarela. Skanaus.