• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 gramų lašišų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Žuvies)
  • 2 vienetai mocarelos sūrio (rutuliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuti 30 min. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie 2 min. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kol apsilydys mocarela. Skanaus.

Autorius: Sandrius

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 400 gramų lašišų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (Žuvies)
  • 2 vienetai mocarelos sūrio (rutuliukai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lašišą nuskutam, išdarinėjam ir nuplaunam. Supjaustom stambokais gabalais (maždaug kaip nuotraukoj). Apibarstome druska ir prieskoniais ir paliekame pasimarinuti 30 min. Į įkaitintą keptuvę pilame aliejų, dedame miltuose apvoliotus lašišos gabaliukus ir apkepame iš abiejų pusių. Supilame grietinėlę ir patušinam apie 2 min. Lašišą sudedam į kepimo indą, uždedam riekėm pjaustytą mocarelą ir dedame į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę kol apsilydys mocarela. Skanaus.

Autorius: Sandrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų