• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 1 vienetas obuolių
  • šiek tiek citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas romo
  • šiek tiek vanilinio cukraus
  • 1 stiklinė sulos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolį, išėmus sėklalizdį, supjaustyti griežinėliais, sudėti į parūgštintą vandenį ir palaikyti 1—2 min. Išgriebti, panardinti į šaltą vandenį. Po to griežinėlius išdėlioti į plokščias taures, užpilti po šaukštelį romo, įpilti cukraus, užberti truputį citrinos rūgšties, vanilinio cukraus ir užpilti sula.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų