INGREDIENTAI:
- 50 gramų graikinių riešutų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų slyvų (džiovintos)
- 300 gramų vištos filė
- 1 vienetas batono (riekės)
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 100 gramų kumpio (rūkytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė sumalkite.
Piene išmirkykite batoną ir įmaišykite į faršą. Prieskonių įmaišykite pagal skonį.
Sumalkite riešutus.
Slyvas smulkiai supjaustykite.
Slyvas sumaišykite su riešutais.
Iš vištienos faršo formuokite blynelius. Į vidurį dėkite šaukštelį slyvų ir riešutų įdaro. Blynelį užspaukite, kad gautųsi kotletukas su įdaru viduje.
Kotletuką apvyniokite kumpio juostele.
Sudėkite kotletukus į kepimo indą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-45 minutes.
Skanaus!
Autorius: Elena
INGREDIENTAI:
- 50 gramų graikinių riešutų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 100 gramų slyvų (džiovintos)
- 300 gramų vištos filė
- 1 vienetas batono (riekės)
- 1 stiklinė pieno
- šiek tiek druskos
- 100 gramų kumpio (rūkytas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė sumalkite.
Piene išmirkykite batoną ir įmaišykite į faršą. Prieskonių įmaišykite pagal skonį.
Sumalkite riešutus.
Slyvas smulkiai supjaustykite.
Slyvas sumaišykite su riešutais.
Iš vištienos faršo formuokite blynelius. Į vidurį dėkite šaukštelį slyvų ir riešutų įdaro. Blynelį užspaukite, kad gautųsi kotletukas su įdaru viduje.
Kotletuką apvyniokite kumpio juostele.
Sudėkite kotletukus į kepimo indą.
Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 40-45 minutes.
Skanaus!
Autorius: Elena
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI