Lašiša išdorojama, supjaustoma gabaliukais, pločio per delną. Lašišos gabaliukai pilnai apipilami druska (apie 0,5 cm storio) ir padedami vienai parai į šaldytuva. Po paros laikymo šaldytuve gabaliukai nuvalomi ir pilnai apipilami cukrumi. Tada padedami 2 (dviem) parom į šaldytuva. Po dvieju parų nupilamas ir nuvalomas cukrus. Pabarstome prieskoninėmis žolelėmis. Labai tinka daryti suktinus su lavašu, sumuštiniams ir pan.
Autorius: Egidijus
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek lašišų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (žolelės žuviai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašiša išdorojama, supjaustoma gabaliukais, pločio per delną. Lašišos gabaliukai pilnai apipilami druska (apie 0,5 cm storio) ir padedami vienai parai į šaldytuva. Po paros laikymo šaldytuve gabaliukai nuvalomi ir pilnai apipilami cukrumi. Tada padedami 2 (dviem) parom į šaldytuva. Po dvieju parų nupilamas ir nuvalomas cukrus. Pabarstome prieskoninėmis žolelėmis. Labai tinka daryti suktinus su lavašu, sumuštiniams ir pan.