Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.
Autorius: janina
INGREDIENTAI:
5 vienetai krapų (viršūnėlės su sėklomis)
200 gramų medaus
100 mililitrų acto (vaisių)
1 ir 1/3 litro vandens
2 kilogramai patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Verdanciame vandenyje blanširuokite nedidelius kietus patisonus, tada kartu su krapais standžiai sudėkite į stiklainius, iš vandens, vaisių acto ir medaus paruoškite tirpalą. Verdančiu tirpalu užpilkite į stiklainius sudėtus patisonus. Stiklainius su patisonais pasterizuokite 85-90 laipsnių temperatūros vandens vonelėje, užsukite, apverskite, atvesinkite.