• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio imbierų (maltas)
  • 2 valgomieji šaukštai juodųjų pipirų (malti)
  • 4 valgomieji šaukštai acto (obuolių)
  • 115 mililitrų džemo (apelsinų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Strutieną supjaustyti gabalais, apibarstyti iš abiejų pusių maltais juodaisiais pipirais.
    Gerai išmaišyti actą, apelsininį džemą ir imbierą.
    Steiką kepti grilyje, 7,5 centimetrų atstumu nuo ugnies, po 7 minutes iš kiekvienos pusės.
    Kepant laistyti paruoštu padažu.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų