Sudedame širdeles į didelį puodą, užpilame maždaug 3 l vandens, pasūdome ir užverdame. Užvirus, pašaliname susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame apie 40 min. Tuo tarpu nuskutame bulves, supjaustome kubeliais ir sudedame į tą patį puodą su vištų širdelėmis. Nuskutame morką bei svogūną. Svogūną sukapojame ir pakepiname svieste. Morką sutarkuojame ir kartu su pakepintais svogūnais sudedame į puodą. Viską paverdame apie 10-15 min. Tada sudedame makaronus, lauro lapelius, susmulkintą česnaką, paskaniname dar viską druska ir paverdame dar apie 5 min. Patiekiame šiltą. Skanaus.
Autorius: Daina
INGREDIENTAI:
3 vienetai bulvių
1 česnakų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
700 gramų vištienos širdelių
200 gramų makaronų (vermišeliai)
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame širdeles į didelį puodą, užpilame maždaug 3 l vandens, pasūdome ir užverdame. Užvirus, pašaliname susidariusias putas, sumažiname ugnį ir verdame apie 40 min. Tuo tarpu nuskutame bulves, supjaustome kubeliais ir sudedame į tą patį puodą su vištų širdelėmis. Nuskutame morką bei svogūną. Svogūną sukapojame ir pakepiname svieste. Morką sutarkuojame ir kartu su pakepintais svogūnais sudedame į puodą. Viską paverdame apie 10-15 min. Tada sudedame makaronus, lauro lapelius, susmulkintą česnaką, paskaniname dar viską druska ir paverdame dar apie 5 min. Patiekiame šiltą. Skanaus.