• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žalios)
  • 4 česnakų
  • 4 česnakų (askaloniniai)
  • šiek tiek imbierų (šviežias)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (sėklos)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 200 gramų lešių (raudonieji)
  • 90 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai kario
  • 300 gramų vištienos kulšelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas citrinų (žalios)
  • 4 česnakų
  • 4 česnakų (askaloniniai)
  • šiek tiek imbierų (šviežias)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (sėklos)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 200 gramų lešių (raudonieji)
  • 90 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai kario
  • 300 gramų vištienos kulšelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Raudonuosius lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą nedideliais kubeliais. Vėliau, prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Galite naudoti ir grūstuvę.

    Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Tuomet suberkite prieskonius: kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pakepinkite kelias minutes. Sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir anksčiau sugrūstus prieskonius. Kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, vis pamaišydami, kad neprisviltų.

    Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę. Troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.

    Pagardinkite spaustomis žaliųjų citrinų sultimis ir smulkintomis kalendromis.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų