PARUOŠIMO BŪDAS:
- Raudonuosius lęšius užmerkite ir palaikykite per naktį. Vištieną supjaustykite mažais kubeliais. Supjaustykite askaloninius česnakus, čili pipirus, česnakus ir imbierą nedideliais kubeliais. Vėliau, prispaudę prie pjaustymo lentos su peilio šonu, sutraiškykite. Galite naudoti ir grūstuvę.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Tuomet suberkite prieskonius: kmynus, kalendrų sėklas ir karį. Pakepinkite kelias minutes. Sudėkite vištienos kubelius, čili pipirus, askaloninius česnakus ir anksčiau sugrūstus prieskonius. Kepkite 10 minučių, ant mažos ugnies, vis pamaišydami, kad neprisviltų.
Suberkite lęšius, supilkite 1,5 litro vandens, įdėkite Knorr Vištienos Buljonetę. Troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes, kol lęšiai suminkštės.
Pagardinkite spaustomis žaliųjų citrinų sultimis ir smulkintomis kalendromis.