• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų ryžių
  • 500 gramų salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1.5 litro sultinio
  • 5 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti vištienos krūtinėlę.
    Salierus, svogūnus ir vištieną supjaustyti.
    Pašildyti sultinį.
    Į puodą įpilti aliejaus ir jame pakepinti svogūnus su vištiena.
    Tada sudėti salierus, pomidorų padažą ir pastoviai maišant patroškinti dar 5 min.
    Į troškinį supilti karštą sultinį ir ant silpnos ugnies, uždengus, virti 25 min.
    Pasūdyti, paskaninti pipirais ir suberti ryžius. Virti, kol ryžiai išvirs.
    Prieš valgį užberti sūrio.

Autorius: Nomeda

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų ryžių
  • 500 gramų salierų (stiebai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 50 gramų vištos filė
  • 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1.5 litro sultinio
  • 5 valgomieji šaukštai sūris (tarkuotas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti vištienos krūtinėlę.
    Salierus, svogūnus ir vištieną supjaustyti.
    Pašildyti sultinį.
    Į puodą įpilti aliejaus ir jame pakepinti svogūnus su vištiena.
    Tada sudėti salierus, pomidorų padažą ir pastoviai maišant patroškinti dar 5 min.
    Į troškinį supilti karštą sultinį ir ant silpnos ugnies, uždengus, virti 25 min.
    Pasūdyti, paskaninti pipirais ir suberti ryžius. Virti, kol ryžiai išvirs.
    Prieš valgį užberti sūrio.

Autorius: Nomeda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų