Bulves nuskusti supjaustyti ir įdėti į puodą su vandeniu. Morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti, įdėti druskos į puodą. Pievagrybius supjaustyti ir dėti į pakaitintą keptuvę su aliejumi, pakepinti, tada dėti svogūnus supjaustytus, tai pat pakepinti. Galime įdėti pipirų, druskos į keptuvę, tada dešreles pakepinti. Į puodą reikia įdėti du kubelius sultinio, kai viskas išverda sudėti keptuvės masę į puodą, pamaišyti ir paragauti.
Skanaus.
Autorius: Kamile
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių (didelės)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
4 vienetai dešrelių
6 vienetai pievagrybių
2 vienetai sultinio (kubeliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskusti supjaustyti ir įdėti į puodą su vandeniu. Morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti, įdėti druskos į puodą. Pievagrybius supjaustyti ir dėti į pakaitintą keptuvę su aliejumi, pakepinti, tada dėti svogūnus supjaustytus, tai pat pakepinti. Galime įdėti pipirų, druskos į keptuvę, tada dešreles pakepinti. Į puodą reikia įdėti du kubelius sultinio, kai viskas išverda sudėti keptuvės masę į puodą, pamaišyti ir paragauti.