• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti supjaustyti ir įdėti į puodą su vandeniu. Morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti, įdėti druskos į puodą. Pievagrybius supjaustyti ir dėti į pakaitintą keptuvę su aliejumi, pakepinti, tada dėti svogūnus supjaustytus, tai pat pakepinti. Galime įdėti pipirų, druskos į keptuvę, tada dešreles pakepinti.
    Į puodą reikia įdėti du kubelius sultinio, kai viskas išverda sudėti keptuvės masę į puodą, pamaišyti ir paragauti.

    Skanaus.

Autorius: Kamile

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių (didelės)
  • 2 vienetai morkų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių
  • 6 vienetai pievagrybių
  • 2 vienetai sultinio (kubeliai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskusti supjaustyti ir įdėti į puodą su vandeniu. Morkas taip pat nuskusti ir supjaustyti, įdėti druskos į puodą. Pievagrybius supjaustyti ir dėti į pakaitintą keptuvę su aliejumi, pakepinti, tada dėti svogūnus supjaustytus, tai pat pakepinti. Galime įdėti pipirų, druskos į keptuvę, tada dešreles pakepinti.
    Į puodą reikia įdėti du kubelius sultinio, kai viskas išverda sudėti keptuvės masę į puodą, pamaišyti ir paragauti.

    Skanaus.

Autorius: Kamile

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų