PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į verdantį vandenį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Įkaitintame aliejuje sudėkite susmulkintus svogūnus ir juos pakepkite. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Sriubą supilkite į lėkštes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę. Skanaus!