• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (didelės)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių (Biovela)
  • 1 vienetas konservuotų pupelių (raudonos, indeliuose)
  • 1200 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (didelės)
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek paprikų (malta)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 4 vienetai dešrelių (Biovela)
  • 1 vienetas konservuotų pupelių (raudonos, indeliuose)
  • 1200 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • šiek tiek svogūnų laiškų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į verdantį vandenį sudėkite kubeliais supjaustytas bulves. Įkaitintame aliejuje sudėkite susmulkintus svogūnus ir juos pakepkite. Pakepintus svogūnus taip pat sudėkite į verdantį vandenį kartu su bulvėmis. Virkite tol, kol bulvės suminkštės. Baigiant virti supilkite pupeles, pagardinkite druska, žalumynais. Kol verda sriuba pieniškas dešreles keliose vietose įpjaukite skersai, žiupsnelį aitriųjų paprikų sumaišykite su šlakeliu aliejaus. Padažu ištepkite skersai įpjaustytas dešreles, jas sudėkite ant folijos ir 4-5 min. pakepkite gerai įkaitintoje orkaitėje. Sriubą supilkite į lėkštes, kiekvienai porcijai įdėkite po pakepintą dešrelę. Skanaus!

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų