Bulves ir morkas supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, pomidorus - į 8 dalis skiltelėmis. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti jame sriubos prieskonius 1 min. Supilti jį į kepimo indą. Tada sudėti daržoves, išskyrus svogūnus, suberti prieskonius, laurą, užpilti šiek tiek vandens, uždengti folga ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 30 min. Atskirai aliejuje pakepinti smulkintus svogūnus. Pašildyti sultinį (mėsos arba daržovių), sudėti į jį kepintus svogūnus. Sudėti į lėkštes kepintas daržoves ir užpilti sultiniu, paskaninti žalumynais.
Autorius: Vegetarė
INGREDIENTAI:
4 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
2 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
3 litrai sultinio
1 arbatinis šaukštelis prieskonių (sriubai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves ir morkas supjaustyti kubeliais, papriką - šiaudeliais, pomidorus - į 8 dalis skiltelėmis. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti jame sriubos prieskonius 1 min. Supilti jį į kepimo indą. Tada sudėti daržoves, išskyrus svogūnus, suberti prieskonius, laurą, užpilti šiek tiek vandens, uždengti folga ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę 30 min. Atskirai aliejuje pakepinti smulkintus svogūnus. Pašildyti sultinį (mėsos arba daržovių), sudėti į jį kepintus svogūnus. Sudėti į lėkštes kepintas daržoves ir užpilti sultiniu, paskaninti žalumynais.