• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai varškės
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 0.5 stiklinės kefyro
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kvietinių miltų ((apvoliojimui))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 2 pakeliai varškės
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 0.5 stiklinės kefyro
  • 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek kvietinių miltų ((apvoliojimui))

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, supilti kefyrą ir maišyti. Sudėti miltus ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės imti po gabaliuką ir formuoti lazdelę bei padaryti spurgą bei apvolioti miltuose. Kepti karštame aliejuje.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų