• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui: 100 g. įvairaus sūrio; vienos vištos krūtinėlės; prieskonių. Aliejaus virimui.

    Iš tešlai skirtų produktų padarome du kartus kildintą mielinę tešlą. Vištos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, pabarstome prieskoniais ir paliekame pastovėti 1 val. Iš tešlos gabaliuko padarome blynelį, į jo vidų dedame tarkuotam sūrį apvoliotą vištienos gabaliuką. Kraštus užspaudžiam, padarom apvalią formą ir dedame virtį į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrunda. P.S žinokit truko kokio aštrumo, patarčiau dar kokio čili pipiriuko įdėti.

Autorius: pijokas nr2

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
  • 1 stiklinė vandens
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui: 100 g. įvairaus sūrio; vienos vištos krūtinėlės; prieskonių. Aliejaus virimui.

    Iš tešlai skirtų produktų padarome du kartus kildintą mielinę tešlą. Vištos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, pabarstome prieskoniais ir paliekame pastovėti 1 val. Iš tešlos gabaliuko padarome blynelį, į jo vidų dedame tarkuotam sūrį apvoliotą vištienos gabaliuką. Kraštus užspaudžiam, padarom apvalią formą ir dedame virtį į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrunda. P.S žinokit truko kokio aštrumo, patarčiau dar kokio čili pipiriuko įdėti.

Autorius: pijokas nr2

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų