Įdarui: 100 g. įvairaus sūrio; vienos vištos krūtinėlės; prieskonių. Aliejaus virimui.
Iš tešlai skirtų produktų padarome du kartus kildintą mielinę tešlą. Vištos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, pabarstome prieskoniais ir paliekame pastovėti 1 val. Iš tešlos gabaliuko padarome blynelį, į jo vidų dedame tarkuotam sūrį apvoliotą vištienos gabaliuką. Kraštus užspaudžiam, padarom apvalią formą ir dedame virtį į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrunda. P.S žinokit truko kokio aštrumo, patarčiau dar kokio čili pipiriuko įdėti.
Autorius: pijokas nr2
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų (pagal poreikį)
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
20 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: 100 g. įvairaus sūrio; vienos vištos krūtinėlės; prieskonių. Aliejaus virimui.
Iš tešlai skirtų produktų padarome du kartus kildintą mielinę tešlą. Vištos krūtinėlę supjaustome gabaliukais, pabarstome prieskoniais ir paliekame pastovėti 1 val. Iš tešlos gabaliuko padarome blynelį, į jo vidų dedame tarkuotam sūrį apvoliotą vištienos gabaliuką. Kraštus užspaudžiam, padarom apvalią formą ir dedame virtį į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrunda. P.S žinokit truko kokio aštrumo, patarčiau dar kokio čili pipiriuko įdėti.