Daržovės visas supjaustome, apkepiname, padedame nuo tų kurie ilgiau kepa, baigiant kepti padruskiname ir papipiriname, įberiame juodgrūdės ir asafetidos ir dar keletą min. pakepame. Įdarą atvėsiname. Spring Roll tešlą uždengiame šlapiu rankšluosčiu ir paliekame 45 min. kambario temp. atšilti. Įmame atsargiai po vieną lapą tešlos, dedame įdaro ir susukame į ritinėlį, kraštelį patepame kiaušinio plakiniu. Taip susukame visus.
Autorius: Jelena
INGREDIENTAI:
šiek tiek česnakų (įdarui)
šiek tiek juodųjų pipirų (įdarui)
šiek tiek kopūstų (įdarui)
šiek tiek morkų (įdarui)
šiek tiek paprikų (konservuota, įdarui)
šiek tiek porų (įdarui)
šiek tiek svogūnų (įdarui)
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek pievagrybių (įdarui)
šiek tiek druskos (įdarui)
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek prieskonių (asafetida, įdarui)
šiek tiek prieskonių (juodgrūdės, įdarui)
šiek tiek cukinijos (įdarui)
šiek tiek grybų (įdarui)
500 gramų tešlos (Spring Roll)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daržovės visas supjaustome, apkepiname, padedame nuo tų kurie ilgiau kepa, baigiant kepti padruskiname ir papipiriname, įberiame juodgrūdės ir asafetidos ir dar keletą min. pakepame. Įdarą atvėsiname. Spring Roll tešlą uždengiame šlapiu rankšluosčiu ir paliekame 45 min. kambario temp. atšilti. Įmame atsargiai po vieną lapą tešlos, dedame įdaro ir susukame į ritinėlį, kraštelį patepame kiaušinio plakiniu. Taip susukame visus.