• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų ryžių
  • šiek tiek špinatų (4 ryšulėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius perrinkite ir 3-4 kartus nuplaukite. Tada užpilkite vandeniu, jo turi būti 3/4 daugiau, negu yra ryžių. Užkaiskite ir virkite, kol ryžių tūris padidės 1/2 - 2 kartus. Tuomet liekite dar verdančio vandens ir kaitinkite dar 15 minučių. Kol ryžiai verda, paruoškite špinatus. Juos perrinkite, gerai, gerai numazgokite ir smulkiai supjaustykite. Į išvirtus ryžius berkite špinatų gabalėlius, gardinkite juodaisiais pipirais, sūdykite ir kaitinkite dar minutę. Sriubą atvėsinkite. Supilstykite į lėkštes sriubos, skaninkite 1-2 šaukšteliais grietinės. Skanaus.

Autorius: u...

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 200 gramų ryžių
  • šiek tiek špinatų (4 ryšulėliai)
  • šiek tiek druskos
  • 100 mililitrų aliejaus
  • šiek tiek grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ryžius perrinkite ir 3-4 kartus nuplaukite. Tada užpilkite vandeniu, jo turi būti 3/4 daugiau, negu yra ryžių. Užkaiskite ir virkite, kol ryžių tūris padidės 1/2 - 2 kartus. Tuomet liekite dar verdančio vandens ir kaitinkite dar 15 minučių. Kol ryžiai verda, paruoškite špinatus. Juos perrinkite, gerai, gerai numazgokite ir smulkiai supjaustykite. Į išvirtus ryžius berkite špinatų gabalėlius, gardinkite juodaisiais pipirais, sūdykite ir kaitinkite dar minutę. Sriubą atvėsinkite. Supilstykite į lėkštes sriubos, skaninkite 1-2 šaukšteliais grietinės. Skanaus.

Autorius: u...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų