Špinatų lapus nupilame karštu vandeniu ir šiek tiek pasmulkiname. Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą porą ir pakepiname keletą min. Į tą patį puodą sudedame išspaustą česnaką, pakepiname dar apie 1 min. ir supilame sultinį, sudedame prieskonius bei špinato lapus ir uždengę paverdame apie 6 min. Pravėsusią sriubą sutriname, vėl užkaičiame, maišant supilame kokosų pieną ir pavirę porą minučių patiekiame. Skanaus.
Autorius: Galina
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
1 vienetas porų
5 saujos špinatų
300 mililitrų pieno (kokosų)
šiek tiek druskos
20 gramų sviesto
350 mililitrų sultinio (daržovių)
šiek tiek kajeno pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Špinatų lapus nupilame karštu vandeniu ir šiek tiek pasmulkiname. Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą porą ir pakepiname keletą min. Į tą patį puodą sudedame išspaustą česnaką, pakepiname dar apie 1 min. ir supilame sultinį, sudedame prieskonius bei špinato lapus ir uždengę paverdame apie 6 min. Pravėsusią sriubą sutriname, vėl užkaičiame, maišant supilame kokosų pieną ir pavirę porą minučių patiekiame. Skanaus.