• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 1 vienetas porų
  • 5 saujos špinatų
  • 300 mililitrų pieno (kokosų)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 350 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek kajeno pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatų lapus nupilame karštu vandeniu ir šiek tiek pasmulkiname.
    Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą porą ir pakepiname keletą min.
    Į tą patį puodą sudedame išspaustą česnaką, pakepiname dar apie 1 min. ir supilame sultinį, sudedame prieskonius bei špinato lapus ir uždengę paverdame apie 6 min.
    Pravėsusią sriubą sutriname, vėl užkaičiame, maišant supilame kokosų pieną ir pavirę porą minučių patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Galina

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas)
  • 1 vienetas porų
  • 5 saujos špinatų
  • 300 mililitrų pieno (kokosų)
  • šiek tiek druskos
  • 20 gramų sviesto
  • 350 mililitrų sultinio (daržovių)
  • šiek tiek kajeno pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatų lapus nupilame karštu vandeniu ir šiek tiek pasmulkiname.
    Puode ištirpiname sviestą, sudedame susmulkintą porą ir pakepiname keletą min.
    Į tą patį puodą sudedame išspaustą česnaką, pakepiname dar apie 1 min. ir supilame sultinį, sudedame prieskonius bei špinato lapus ir uždengę paverdame apie 6 min.
    Pravėsusią sriubą sutriname, vėl užkaičiame, maišant supilame kokosų pieną ir pavirę porą minučių patiekiame.
    Skanaus.

Autorius: Galina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų