INGREDIENTAI:
- 50 gramų alyvuogių
- šiek tiek krapų
- šiek tiek petražolių
- šiek tiek pipirnių
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 2 vienetai svogūnų (laiškai)
- 100 gramų špinatų
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
- šiek tiek druskos
- 50 gramų ridikėlių
- 100 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuplautus špinatų lapus suplėšyti. Mocarela sūrį supjaustyti riekelėmis, ridikėlius pjaustyti taip pat, tik kiek smulkiau. Pomidorus smulkinti įprastai - kubeliais. Susmulkinti svogūnų laiškus, krapus, petražolių bei pipirmės šakeles. Nemaišytas salotas apšlakstyti obuolių actu bei alyvuogių, apibarstyti alyvuogėmis bei padruskinti pagal skonį.
REKLAMA