REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 10
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Tešlą atšildyti, pakočioti. Iš kiekvieno lapelio turėtų gautis po 5 kvadratukus
- Šparagus, nupjausčius jų sumedėjusius kotelius, jeigu jie tokie yra, apvirti kelias minutes. Jeigu jie storesni, iki 5 min. Perlieti šaltu vandeniu, kad neprarastų žalios spalvos. Nusausinti.
- Baziliko ir gelsvės lapelius smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su lydytu sūreliu.
- Ant tešlos kvadratėlių dėti šiek tiek lydyto sūrelio su žalumynais, galima šia mase tešlos lapelį ištepti. Ant jo guldyti į šoninę suvyniotą vieną šparagą ir suvynioti su tešla
- . Dėti ant kepimo popieriaus ir iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 15 min. – kol apskrus ir tešla parus. Skanaus.
REKLAMA