Sumaišykite spanguolių sultis, vandenį, sudėkite arbatos maišelius, spanguoles, cukrų, citrinos griežinėlius, gvazdikėlius ir cinamono lazdeles. Uždenkite ir virkite virš mažos nuo 3 iki 5 valandų. Samčiu supilstykite į taures ir papuoškite su citrinų griežinėliais ir cinamono lazdelėmis. Skanaus!
Autorius: Janina
INGREDIENTAI:
4 vienetai cinamono (lazdelės)
1 vienetas citrinų
75 mililitrai cukraus
6 vienetai gvazdikėlių
0.5 stiklinės spanguolių (džiovintos)
250 mililitrų vandens (verdantis)
2 vienetai arbatos (juodoji/raudonoji, maišeliai)
1.5 litro sulčių (spanguolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite spanguolių sultis, vandenį, sudėkite arbatos maišelius, spanguoles, cukrų, citrinos griežinėlius, gvazdikėlius ir cinamono lazdeles. Uždenkite ir virkite virš mažos nuo 3 iki 5 valandų. Samčiu supilstykite į taures ir papuoškite su citrinų griežinėliais ir cinamono lazdelėmis. Skanaus!