Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir maišyti su tešlos maišytuvu arba minkyti rankomis, kol mišinys primena šlapią smėlį. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, apelsinų sultis ir tarkuotą apelsino žievelę. Sumaišykite viską su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite. Supilkite spanguoles ir riešutus. Sudėkite tešlą į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Dideliame dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Sudėti sviestą ir maišyti su tešlos maišytuvu arba minkyti rankomis, kol mišinys primena šlapią smėlį. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, apelsinų sultis ir tarkuotą apelsino žievelę. Sumaišykite viską su miltų mišiniu ir gerai išmaišykite. Supilkite spanguoles ir riešutus. Sudėkite tešlą į riebalais pateptą skardą ir kepkite apie 1 val. 170 laipsnių temperatūroje. Skanaus!