PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Sumaišykite viename dubenyje miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską.
Kitame dubenyje sumaišykite 120 ml putojančio vyno, kiaušinius, sviestą ir citrinos žievelę.
Sudėkite šlapius ingredientus į sausų ingredientų mišinį ir išmaišykite vientisą tešlą.
Sudėkite į tešlą graikinius riešutus, spanguoles bei baltojo šokolado drožles ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą supilstykite į sviestu pateptas kepimo formeles ir kepkite apie 20 min.
Iškeptus keksiukus išimkite iš kepimo formelių ir leiskite jiems atvėsti ant grotelių.
Glazūrai sumaišykite cukraus pudrą, citrinų sultis bei 30 ml putojančio vyno ir šia mase aptepkite pravėsusius keksiukus.
Skanaus.