INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bazilikų (lapeliai)
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų (maža)
- 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti saulėje)
- 40 gramų svogūnų (laiškai)
- 150 gramų spagečių
- 250 mililitrų grietinėlės
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasūdytame vandenyje išverdame spageti makaronus. Kol makaronai verda, labai supjaustome smulkiai papriką, svogūnų laiškus ir saulėje džiovintus pomidorus. Sukapojame česnakus. Į įkaitintą keptuvę supilame grietinėlę, suberiame pjaustytus džiovintus pomidorus, papriką, svogūnų laiškus ir česnakus. Viską pagardiname prieskoniais, smulkintais bazilikų lapais, juodaisiais pipirais. Viską išmaišome, suberiame spageti makaronus, vėliau ir tarkuotą fermentinį sūrį, kepiname apie 5-10 min. Makaronus patiekiame pabarsčius tarkuotu sūriu ir pagražinus baziliko lapeliais. Skanaus!
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bazilikų (lapeliai)
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų (maža)
- 5 vienetai pomidorų pastos (džiovinti saulėje)
- 40 gramų svogūnų (laiškai)
- 150 gramų spagečių
- 250 mililitrų grietinėlės
- 50 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasūdytame vandenyje išverdame spageti makaronus. Kol makaronai verda, labai supjaustome smulkiai papriką, svogūnų laiškus ir saulėje džiovintus pomidorus. Sukapojame česnakus. Į įkaitintą keptuvę supilame grietinėlę, suberiame pjaustytus džiovintus pomidorus, papriką, svogūnų laiškus ir česnakus. Viską pagardiname prieskoniais, smulkintais bazilikų lapais, juodaisiais pipirais. Viską išmaišome, suberiame spageti makaronus, vėliau ir tarkuotą fermentinį sūrį, kepiname apie 5-10 min. Makaronus patiekiame pabarsčius tarkuotu sūriu ir pagražinus baziliko lapeliais. Skanaus!
Autorius: Ingrida
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI