REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite vyną su cukrumi, garstyčiomis, rozmarinais ir spaustais česnakais.
- Nuimkite membraną nuo šonkaulių ir užpilkite ant jų marinatą. Palikite pastovėti apie 1 val. Marinatą nupilkite nuo mėsos ir atidėkite padažui.
- Pabarstykite šonkaulius druska ir pipirais. Kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 1 val., kol jie gražiai paruduos ir suminkštės, kepimo metu pavartydami kelis kartus. Vėliau uždenkite šonkaulius folija ir palikite pastovėti 10–15 min.
- Tuo tarpu paruoškite padažą. Į keptuvę supilkite ankščiau paruoštą marinatą, supilkite grietinėlę ir kaitinkite, kol užvirs. Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite ant vidutinės ugnies, kol padažas sutirštės.
- Patiekite mėsą su padažu ir virtomis arba keptomis bulvėmis.
REKLAMA