REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 12
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi.
- Ištirpinti sviestą ir šokoladą karšto vandens vonelėje. Kiaušinius įmušti į dubenį, suberti cukrų ir elektriniu plaktuvu gerai išplakti (apie 7 min.). Ištirpintą sviestą su šokoladu išmaišyti ir supilti į kiaušinių plakinį. Plakti toliau nedideliu greičiu, kol masė taps vientisa. Miltus, kakavą, druską ir kepimo miltelius persijoti į dubenį, suberti į šokoladinę masę ir išmaišyti. Įpilti kefyrą ir išmaišyti.
- Tešlą padalinti į dvi dalis ir iškepti du biskvitus. Kepti apie 20 - 30 min. Atvėsusius, perpjauti per pusę, kad turėtume 4.
- Kremui ištirpinti šokoladą karšto vandens vonelėje. Kitame puodelyje šiek tiek pašildyti grietinę ir į ją pilti ištirpusį šokoladą bei maišyti. Kai kremas bus kambario temperatūros, jau galima sutepti biskvitus, aptepti kraštus. Papuošti saldainukais ar tarkuotu šokoladu.
Skanaus!
REKLAMA