Išplakame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi kiaušinius. Sumaišome su minkštu sviestu, grietine, maltais migdolais, kakava ir su kepimo milteliais sumaišytais miltais. Į gautą tešlą sudedame gabaliukais susmulkintą šokoladą. Kepame apie 30-40 min. 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus.
Autorius: Tamara
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
3 saujos migdolų
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
250 gramų juodojo šokolado
200 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakame su cukrumi bei vaniliniu cukrumi kiaušinius. Sumaišome su minkštu sviestu, grietine, maltais migdolais, kakava ir su kepimo milteliais sumaišytais miltais. Į gautą tešlą sudedame gabaliukais susmulkintą šokoladą. Kepame apie 30-40 min. 200 laipsnių temperatūroje. Skanaus.