• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus pudros
  • 150 gramų sviesto
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 150 gramų šokoladas
  • 4 vienetai kiaušinių ( (2 kiaušiniai+2tryniai+2baltymai))
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 100 gramų džemo (abrikosų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 75 gramai cukraus pudros
  • 150 gramų sviesto
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 150 gramų šokoladas
  • 4 vienetai kiaušinių ( (2 kiaušiniai+2tryniai+2baltymai))
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 100 gramų džemo (abrikosų)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šokoladą ištirpinam virš garų.
  2. Sviestą ištrinam plaktuvu ir, po truputį, supilam pudrą, vanilinį, šokoladą, kiaušinius ir trynius, miltus, išmaišytus su kepimo milteliais.
  3. Baltymus išplakam su pudra ir irgi įmaišome į tešlą. Viską sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardelę ir kepam 170°C temp. apie 45 min.
    Kai atvėsta, perpjaunam ir pertepam abrikosų džemu, o ant viršaus supilame ir išlyginame glajų (tirpintą šokoladą arba 2 šaukštus pieno, 2 šaukštus sviesto, 2 šaukštus kakavos, 2 šaukštus cukraus).

    Skanaus :)

Autorius: Elina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų