• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 140 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 7 lašai vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 50 gramų pieno
  • 30 gramų juodojo šokolado
  • 125 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus pudros
  • 140 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai kakavos
  • 50 gramų migdolų (malti)
  • 7 lašai vanilės (ekstraktas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai)
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 50 gramų pieno
  • 30 gramų juodojo šokolado
  • 125 gramai sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ištirpintą sviestą išplakite su pienu, cukrumi ir kiaušiniais. Įmaišykite vanilę.
    Tuomet įmaišykite miltų, kakavos, kepimo miltelių ir maltų migdolų mišinį.
    Galiausiai suberkite sulaužyto šokolado gabaliukus ir įmaišykite į tešlą.
    Kepkite apie 1 valandą 180 laipsnių orkaitėje.
    Iškepusį pyragą aptepkite kiaušinių baltymų ir cukraus pudros mišiniu.
    Išplakite baltymus iki pūtų, po to įpilkite citrinos sulčių ir cukraus pudros. Viską dar kartą išplakite.
    Apteptą pyragą palikite šaldytuve 1 valandai, kad sutvirtėtų.

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų