Pyragas be miltų: orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Šokoladą sulaužyti ir kartu su riešutais sumalti blenderyje (bet ne į miltus, o vidutinio dydžio trupiniais). Cukrų ištrinti su sviestu, sudėti po vieną kiaušinių trynius, atsargiai įmaišyti riešutų-šokolado masę. Baltymus išplakti iki putų ir taip pat atsargiai įmaišyti į tešlą. Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti tešlą. Kepti 35-45 min.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
120 gramų cukraus
200 gramų graikinių riešutų
200 gramų migdolų
6 vienetai kiaušinių
2 vienetai juodojo šokolado
125 gramai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pyragas be miltų: orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių. Šokoladą sulaužyti ir kartu su riešutais sumalti blenderyje (bet ne į miltus, o vidutinio dydžio trupiniais). Cukrų ištrinti su sviestu, sudėti po vieną kiaušinių trynius, atsargiai įmaišyti riešutų-šokolado masę. Baltymus išplakti iki putų ir taip pat atsargiai įmaišyti į tešlą. Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti tešlą. Kepti 35-45 min.