Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais. Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius. Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus. Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių. Kepkite apie 50-60 minučių.
Autorius: Jelena
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1.5 stiklinės cukraus pudros
0.5 arbatinio šaukštelio gvazdikėlių
1 arbatinis šaukštelis imbierų
100 gramų kakavos
0.5 arbatinio šaukštelio muskato
1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
2 vienetai kiaušinių (dideli)
200 gramų kvietinių miltų
100 gramų juodojo šokolado
2 valgomieji šaukštai brendžio
šiek tiek druskos
230 gramų sviesto (nesūdytas)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 stiklinės džemo (obuolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išsukite minkštą sviestą su cukraus pudra ir kiaušiniais. Tuomet įmaišykite džemą, žiupsnelį druskos, brendį, vanilę ir prieskonius. Po to įmaišykite kakavą, kepimo miltelius ir miltus. Šokoladą sutarkuokite ir įmaišykite į tešlą. Orkaitę įkaitinkite iki 180° C laipsnių. Kepkite apie 50-60 minučių.