Gerai ištriname sviestą su cukrumi ir įmaišome šviežiai išspaustas apelsino sultis, sutarkuotą apelsino žievelę ir apelsino minkštimą be odelių. Tuomet įmaišome kiaušinius bei ataušintą ištirpintą šokoladą. Galiausiai suberiame su kakava ir kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišome. Tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame apie 50-60 min. 170 laipsnių temperatūroje. Patiekiame atvėsusį. Skanaus!
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
175 gramai cukraus (rudasis)
1 valgomasis šaukštas kakavos
2 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
90 gramų juodojo šokolado (ištirpintas)
150 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai ištriname sviestą su cukrumi ir įmaišome šviežiai išspaustas apelsino sultis, sutarkuotą apelsino žievelę ir apelsino minkštimą be odelių. Tuomet įmaišome kiaušinius bei ataušintą ištirpintą šokoladą. Galiausiai suberiame su kakava ir kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišome. Tešlą supilame į sviestu pateptą kepimo formą ir kepame apie 50-60 min. 170 laipsnių temperatūroje. Patiekiame atvėsusį. Skanaus!