Cukrų užpilame vandeniu ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.
Tada dedame sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Dar kaitiname 10 minučių pastoviai maišydami.
Nuimame nuo ugnies ir atsargiai įmaišome persijotus pieno miltelius. Į gautą masę suberiame tarkuotus riešutus (arba džiovintus vaisius), išmaišome. Supilame į indą ištiestą kepimo popieriumi. Dedame į šaldytuvą sustengti.
Sustengusį supjaustome kvadratėliais.
Autorius: Rebeka
INGREDIENTAI:
300 gramų cukraus
250 gramų graikinių riešutų
300 gramų pieno (milteliai)
100 gramų juodojo šokolado
250 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų užpilame vandeniu ir kaitiname ant silpnos ugnies 10 minučių.
Tada dedame sviestą ir sutarkuotą šokoladą. Dar kaitiname 10 minučių pastoviai maišydami.
Nuimame nuo ugnies ir atsargiai įmaišome persijotus pieno miltelius. Į gautą masę suberiame tarkuotus riešutus (arba džiovintus vaisius), išmaišome. Supilame į indą ištiestą kepimo popieriumi. Dedame į šaldytuvą sustengti.