Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu. Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus. Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite. Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu. Skanaus.
Autorius: Ramunė
INGREDIENTAI:
170 gramų cukraus
3 valgomieji šaukštai kakavos
4 vienetai kiaušinių
170 gramų kvietinių miltų
160 gramų juodojo šokolado
160 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
20 gramų vanilinio cukraus
300 gramų džemo (abrikosų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir ištirpintu sviestu. Tuomet į tą patį dubenį įmaišykite su kepimo milteliais ir kakava sumaišytus miltus. Galiausiai į tešlą įmaišykite mažais gabalėliais susmulkintą šokoladą ir viską gerai išmaišykite. Gautą tešlą išpilstykite į sviestu pateptas pyragaičių formeles ir kepkite apie 25 min. 180 laipsnių temperatūroje. Iškeptus pyragaičius išimkite iš formelių ir aptepkite juos pašildytu abrikosų džemu. Skanaus.