• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė mineralinio vandens
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų braškių
  • 250 gramų varškės
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 stiklinės sulčių (persikų )
  • 1 pakelis pudingo
  • 2 vienetai persikų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės miltai
  • 0.5 stiklinės kakavos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis cukraus
  • 1 stiklinė pieno
  • 1 stiklinė mineralinio vandens
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 400 gramų braškių
  • 250 gramų varškės
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 stiklinės sulčių (persikų )
  • 1 pakelis pudingo
  • 2 vienetai persikų
  • 1 valgomasis šaukštas medaus

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su pienus ir cukrumi.
  2. Pilame vandenį ir beriame miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Viską gerai išmaišome.
  3. Paliekame pastovėti 30 minučių.
  4. Kepame blynus. Jei tešla nepakankamai skysta, įpilame vandens.
  5. Pudingą verdame kartu su pienu ir persikų sultimis.
  6. Persikus susismulkiname ir sumaišome su varške ir pudingu.
  7. Blynus pertepame pudingu ir sulankstome.
  8. Apibarstome smulkintomis braškėmis ir užpilame medaus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų