Kalendorius
Lapkričio 21 d., ketvirtadienis
Vilnius +1°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
21
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Karas Izraelyje
Išsipildymo akcija
Metų automobilis
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Kepiniai, pyragai
>
Maistas
>
Kepiniai, pyragai
Receptas. Šokoladainis
2022-03-01 22:24
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-03-01 22:24
INGREDIENTAI:
500 gramų
cukraus
3 valgomieji šaukštai
kakavos (tamsi, milteliai)
5 vienetai
kiaušinių
180 gramų
kvietinių miltų
300 gramų
juodojo šokolado
100 gramų
pieniško šokolado (su riešutais)
šiek tiek
druskos
250 gramų
sviesto
2 saujos
riešutų (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sviestą su šokoladu dedame į dubenį ir ištirpiname ant garų (verdančiame puode, kad garai kaitintų dubenį).
2. Į kitą puodą sudedame kiaušinius, cukrų ir 2 min. paplakame (iki baltų putų plakti nereikia, tik truputį, kad lengvos putų garbanėlės užsimestų).
3. Kakavą sumaišome su miltais. Galima miltus persijoti (jei už nugaros nestovi tinginys).
4. Sukapojame, stambiai supjaustome riešutus.
5. Truputį atvėsusią šokolado ir sviesto masę pilame į kiaušinių ir cukraus masę, sumaišome.
6. Sudedame miltus, sumaišome. Supilame smulkintus riešutus.
7. Išmaišytą masę pilame į kepimo indą/skardą, išklotą kepimo popieriumi.
8. Kas keli cm įspaudžiame po pieniško šokolado plytelę taip, kad kiekvienas pyrago gabaliukas turėtų savo šokolado gabaliuką viduje.
9. Kepame 180˚C orkaitėje ne ilgiau 30 minučių. Atvėsusį pyragą galima pjaustyti.
Autorius:
Rita
INGREDIENTAI:
500 gramų
cukraus
3 valgomieji šaukštai
kakavos (tamsi, milteliai)
5 vienetai
kiaušinių
180 gramų
kvietinių miltų
300 gramų
juodojo šokolado
100 gramų
pieniško šokolado (su riešutais)
šiek tiek
druskos
250 gramų
sviesto
2 saujos
riešutų (įvairūs)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sviestą su šokoladu dedame į dubenį ir ištirpiname ant garų (verdančiame puode, kad garai kaitintų dubenį).
2. Į kitą puodą sudedame kiaušinius, cukrų ir 2 min. paplakame (iki baltų putų plakti nereikia, tik truputį, kad lengvos putų garbanėlės užsimestų).
3. Kakavą sumaišome su miltais. Galima miltus persijoti (jei už nugaros nestovi tinginys).
4. Sukapojame, stambiai supjaustome riešutus.
5. Truputį atvėsusią šokolado ir sviesto masę pilame į kiaušinių ir cukraus masę, sumaišome.
6. Sudedame miltus, sumaišome. Supilame smulkintus riešutus.
7. Išmaišytą masę pilame į kepimo indą/skardą, išklotą kepimo popieriumi.
8. Kas keli cm įspaudžiame po pieniško šokolado plytelę taip, kad kiekvienas pyrago gabaliukas turėtų savo šokolado gabaliuką viduje.
9. Kepame 180˚C orkaitėje ne ilgiau 30 minučių. Atvėsusį pyragą galima pjaustyti.
Autorius:
Rita
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Ekspertų ložė
01:46:51
„Ekspertų ložė“: rinktinės juoda atkarpa, meilės šaknys, užkandžiai ir prizų dalybos
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų