REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištų kepenėles nuvalyti,numirkyti ir išvirti su prieskoniais ir druska.Ataušinti.
- Lašinukus ir morkas išvirti atskirai,nuovirą nuo lašinukų palikti.Svogūnus smulkinti ir apkepti svieste.
- Morkas,lašinukus,kepenėles, 2 kiaušinius,sviestą sumalti,(kas mėgsta galima dėti virtų grybų),dėti kepintus svogūnus,prieskonius,pilti nuoviro lašinukų ir gerai išminkyti.
- Indelį,į kurį dėsime paštetą patepti trupučiu aliejaus,likusius 2 kiaušinius pjauti pusiau ir talpinti į indelius pjūviu į apčią.Toliau dėti paštetą,paspausti ir padėti šaltai.Sustingus paštetą išimti iš indelio ir patiekti su majonezu ar kitu mėgstamu priedu.
REKLAMA