Cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą gerai ištrinti. Dėti po kiaušinį. Po to sudėti likusius produktus ir viską išmaišyti. Slyvas nulupti, išimti sėklas, supjaustyti, pacukrinti ir pacinamoninti. Į skardą dėti truputį tešlos, po to sudėti įdarą ir ant viršaus likusią tešlą. Kepti 200 C apie 45 min. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
130 gramų cukraus
100 gramų slyvų
400 gramų kvietinių miltų
6 valgomieji šaukštai kefyro
200 gramų sviesto (Smetoniškas)
200 gramų grietinės
3 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukrų, vanilinį cukrų ir sviestą gerai ištrinti. Dėti po kiaušinį. Po to sudėti likusius produktus ir viską išmaišyti. Slyvas nulupti, išimti sėklas, supjaustyti, pacukrinti ir pacinamoninti. Į skardą dėti truputį tešlos, po to sudėti įdarą ir ant viršaus likusią tešlą. Kepti 200 C apie 45 min. Skanaus!