100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
šiek tiek cukraus
500 gramų varškės (kreminė)
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
šiek tiek cukraus
500 gramų varškės (kreminė)
1 sauja razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!