• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
  • šiek tiek cukraus
  • 500 gramų varškės (kreminė)
  • 1 sauja razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!

Autorius: Agnė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų aviečių (šaldytos ir trintos arba uogienė)
  • šiek tiek cukraus
  • 500 gramų varškės (kreminė)
  • 1 sauja razinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į desertinius indelius dedam šaukštą trintų uogų, tada užberiame razinų, kitas sluoksnis - varškė. Jei ji nesaldi, prieš dedant sluoksnį varškės, į ją dedam cukraus pagal skonį. Taip sluoksniuojam. Viršų tepam varške, uždedam šaukštelį uogų, bei keletą razinų. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų