Bulves išvirti su lupenom, kietai išvirti kiaušinius. Nuo šlaunelės nuimti mėsą ir supjaustyti. Tuomet bulves nulupti, sutarkuoti stambiai, tą patį padaryti su kiaušiniais ir sūriu. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti stambiai ir apkepti keptuvėje. Marinuotus agurkus supjaustyti. Visus ingridientus dėti sluoksniais formuojant ovalą: pusė sutarkuotų bulvių, mėsa, pievagrybiai, svogūnai, sūris, kiaušiniai, marinuoti agurkai. Visus sudėtus ingridientus aptepti majonezu ir likusius produktus sudėti tokia pačia seka vėl aptepti majonezu, papuošti graikiškais riešutais bei svogūnų laiškais. Skanaus!:)
Bulves išvirti su lupenom, kietai išvirti kiaušinius. Nuo šlaunelės nuimti mėsą ir supjaustyti. Tuomet bulves nulupti, sutarkuoti stambiai, tą patį padaryti su kiaušiniais ir sūriu. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti stambiai ir apkepti keptuvėje. Marinuotus agurkus supjaustyti. Visus ingridientus dėti sluoksniais formuojant ovalą: pusė sutarkuotų bulvių, mėsa, pievagrybiai, svogūnai, sūris, kiaušiniai, marinuoti agurkai. Visus sudėtus ingridientus aptepti majonezu ir likusius produktus sudėti tokia pačia seka vėl aptepti majonezu, papuošti graikiškais riešutais bei svogūnų laiškais. Skanaus!:)